Η Εταιρεία μας

Η ITEC Εκπαιδευτική Α.Ε. ιδρύθηκε το 1990 με όραμα τη δημιουργία ενός εκπαιδευτικού οργανισμού που να προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών οργανισμών εντός και εκτός Ελλάδος.

Σήμερα η ITEC κατέχει ηγετική θέση στην αγορά της εκπαίδευσης στους τομείς της Πληροφορικής και του Management.

Αποστολή

Αποστολή της ITEC είναι να προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση σε όλα τα αντικείμενα εκπαίδευσης που αναλαμβάνει να υλοποιήσει.


Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία που διέπει κάθε στάδιο της διαδικασίας σχεδιασμού και υλοποίησης των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων αλλά και της λειτουργίας της εταιρείας μας είναι, να προσεγγίζουμε τα παραπάνω με υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Οι αξίες μας και οι αρχές μας για την εξασφάλιση υπηρεσιών υψηλής αξιοπιστίας είναι αδιαπραγμάτευτες και αποτελούν καθημερινή επιδίωξή μας.


Αρχές


  • Ακεραιότητα

    Σε κάθε δραστηριότητά μας λειτουργούμε με ακεραιότητα και βαθύ αίσθημα ευθύνης. Γνωρίζουμε ότι η μακροχρόνια πορεία μιας εταιρείας εξαρτάται από τη συνέπειά της σε σχέση με τις αρχές, τις αξίες και την ηθική της. Πρόθεσή μας είναι το όνομά μας να αποτελεί διαχρονικά εγγύηση για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.


  • Ποιότητα

    Σε κάθε δραστηριότητά μας σταθερή επιδίωξή μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Βασική επιδίωξη όλων μας είναι να επενδύουμε στις νέες τεχνολογίες, για να ανταποκριθούμε στις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές που θέτουμε εμείς οι ίδιοι.

  • Αξιοπιστία

    Σε κάθε δραστηριότητά μας η υλοποίηση των στόχων μας γίνεται πραγματικότητα μέσω του προσεκτικού επιχειρηματικού σχεδιασμού και της ποιοτικής δουλειάς μας. Φιλοδοξούμε αυτή η συνέπεια λόγου και πράξης που χαρακτηρίζει τη δράση μας, να συνεχίσει να αποτελεί εχέγγυο της αξιοπιστίας μας.


  • Ικανοποίηση του Πελάτη

    Σε κάθε δραστηριότητά μας, σημείο αναφοράς αποτελεί η ικανοποίηση των πελατών μας. Θεωρούμε ότι το πραγματικό στοίχημα μιας εταιρείας είναι να ικανοποιεί τους πελάτες της και να διατηρεί την προτίμησή τους. Γι’ αυτό προσπαθούμε κάθε μέρα να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.

Ισολογισμός 2014